Information bakom Spa-Tastic

Efter att ha varit på en spabehandling där jag kände hur fantastiskt det var för kroppen blev jag nyfiken på hur jag skulle kunna föra detta vidare. Efter att ha gjort lite eftersökning beslutade jag mig för att utbilda mig till "Hot Stone"-massör för att kunna hjälpa andra att känna avslappning och välbefinnande, denna utbildning utexaminerade jag 30 oktober 2019.

"Hot Stone"-massage är en spabehandling som ger fullkomlig avslappning vid massage med hjälp av heta lavastenar. Denna behandlingen görs för att lösa upp spänningar och minska stress.

När jag väl börjat med detta blev jag även nyfiken på andra behandlingar och utbildade mig till "Svensk klassisk"-massör, där jag utexaminerade 21 november 2019. "Svensk klassisk"-massage är en djupgående behandling. Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men det ger även en effekt av t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin - det så kallade "lugn- och ro-hormonet".

Nu hjälper jag med glädje andra att finna ron som medföljer vid dessa behandlingarna och får en att må bra i såväl kropp som sinne.

25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen in 22 mars 2020!

Hej alla! Ring 010-188 89 98 och boka in tid till oss redan idag på förmiddagen. Ta och njut av det sista av denna veckan, och förbered dig inför kommande vecka med ett brett utbud av olika sorters ma

Drop - In 2020-03-20

Hej och varmt välkomna på vår drop - in idag 20 mars 2020. Idag håller vi öppet till 17.00 Varmt välkommen in och ta del av vår nyöppetrabatt på 15%. Mvh Adam Eklund Spa-Tastic

Org.nr: 969792-4596

Tel. 010-188 89 98

Godkänd för FA-Skatt 

  • Facebook
  • Instagram