Triggerpunktsmassage

Triggerpunktsmassage är speciellt bra att kombinera med djupgående Svensk Klassisk Massage men går också att boka in separat, och fungerar lika bra. Här använder man en speciell teknik för att få bukt med kroppens aktiva samt inaktiva triggerpunkter. 

 

Triggerpunkter är något alla har, och dessa finns lite överallt i kroppens muskulatur. Det som är så spännande med denna typen av massage är att en triggerpunkt som befinner sig på ett ställer kan referera smärta till ett helt annat ställe, där dina besvär befinner sig.

 

Triggerpunkter uppkommer titt som tätt, och är bra att få bukt med för att man ska kunna fortsätta att leva i vardagen utan besvär. 

 

Speciellt för denna i jämförelse med våra andra tjänster är att man först bokar in en konsultation, helt kostnadsfritt för att behandlaren ska kunna ta reda på var och vilka triggerpunkter som ska behandlas, samt för att få en bild av hur patientens vardag ser ut.

 

Vi har också olika långa behandlingar, och just denna har 30 minuter och 60 minuter. 

 

Tycker du det låter intressant, och uppfyller dina behov? Boka in denna massage genom att antingen Ringa oss, maila oss eller välj själv i lugn och ro din tid genom att klicka dig vidare på ”Boka tid”.

Org.nr: 969792-4596

Tel. 010-188 89 98

Godkänd för FA-Skatt 

  • Facebook
  • Instagram